Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (2.72 secunde)
Doar 50% dintre fermierii care detin cota de lapte pentru vanzari directe au depus pana in prezent declaratiile anuale cu vanzarile realizate in perioada 1 aprilie 2007-31 martie 2008, a comunicat Departamentul de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL).
La polul opus insa, directorul de vanzari al SC Truvia Invest SRL, Nicu Dumitrescu, nu parea mai documentat. ... "Nu stiu, va voi putea da un raspuns dupa intalnirea reprezentantului nostru cu organele de control", a fost raspunsul final al directorului de vanzari SC Truvia Invest SRL.
Crescatorii de pasari se asteapta la vanzari de peste 700 milioane de euro, in 2009, echivalentul a 400. ... “Piata carnii de pui si-a mentinut trendul stabil de la inceputul anului si la fel ca in 2008 ne asteptam la vanzari asemanatoare si estimam ca vom vinde circa 400.
Marci precum ar fi Dacia, Ford, Opel, Skoda sau Chevrolet au afisat scaderi la vanzari de peste 70 de procente fata de luna ianuarie a anului trecut. ... Daca in lunile bune Ford avea vanzari care depaseau 2.
Anul trecut, grupul Porsche a avut vanzari slabe, reusind sa epuizeze pana la 65% din cota alocata.
Anul trecut, Škoda a fost unul dintre putinii producatori auto care, in ciuda conditiilor foarte dificile de pe piata auto, au reusit sa realizeze un record de vanzari.
Nu de putine ori, in cazul acestor vanzari, reprezentantii asociatiilor joaca un rol important, obligandu-i pe unii dintre proprietari, prin tot felul de tertipuri, sa-si dea acordul. Pasii care trebuie urmati in astfel de vanzari par anevoiosi, dar nu sunt greu de realizat.
"Incerc sa merg pe un model care se generalizeaza in Europa, cu o entitate controlata de noi care sa faca vanzari. O regie de vanzari proprie, cum au France Televisions, austriecii, belgienii, irlandezii. Cam toate au facut o companie separata care sa se ocupe de vanzari.
Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a aproximativ 50 de designeri autohtoni, situata la etajul al doilea al centrului comercial Cocor, a inregistrat vanzari de aproape 1 milion de euro pe parcursul anului 2011.
Amplasat pe strada Timisoara, acest magazin construit de la zero se prezinta in format standard, avand o suprafata totala de 512 m.p., cu o sala de vanzari de 385 m.p.
14 si functioneaza cu o suprafata totala de 520 mp, din care sala de vanzari acopera 335 mp. ... Ion Creanga nr.13 si are o suprafata totala de 402,92 mp, sala de vanzari masurand 285 mp.
din care sala de vanzari ocupa 387 m.p., si functioneaza in format standard. ... Suprafata totala a acestei unitati este de 340 m.p., iar sala de vanzari masoara 210 m.p.
Acesta ocupa o suprafata totala de 337 mp, din care sala de vanzari este de 205 mp. ... 373, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 369 mp, din care suprafata de vanzari masoara 201 mp.
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu. ... Ce vanzari estimati pentru acestea?
Vanzari de sute de milioane de unitati, inclusiv un numar fara precedent de albume si single-uri de top in clasamentele muzicale care continua si astazi sa pozitioneze trupa Queen in randul primelor 10 cele mai mari vanzari pe iTunes.
Acesta are o suprafata totala de 536 mp, iar suprafata de vanzari masoara 410 mp. ... Unitatea functioneaza in format City si totalizeaza 198 mp, din care sala de vanzari masoara 105 mp.
Catalin Gadea, Director Vanzari la firma Varinak, este prezent cu un stand in cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara in perioada 21 - 23 octombrie, la Palatul Parlamentului. ... Catalin Gadea, Director Vanzari la Varinak.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
845 si are o suprafata totala de 558 mp, sala de vanzari fiind de 420 mp. ... Acesta se intinde pe o suprafata totala de 400 mp, din care suprafata de vanzari masoara 260 mp.
google-analytics.com